• Servis : 036/ 313-310
  • Br.Telefona : 036/324-444
O NAMA

PC Dil

Informacione tehnologije su danas integralni deo života u takvoj meri da je praktično nezamislivo funkcionisanje bilo koje sfere života bez njih. Poslovanje, komunikacije pa i svakodnevni život se oslanjaju na pogodnosti koje nude različite oblasti IT-a.

Vođeno ovim stvarima, februara meseca 2002.godine osnovano preduzeće PC-dil d.o.o, sa sedištem u Kraljevu.

PC-DiL d.o.o. se bavi prodajom i održavanjem racunara, racunarske opreme, televizora, mobilnih telefona, komunikacijskih sistema i racunarskih mreža. Kompanija PC-DiL d.o.o. vrši i ugradnju DIGITALNOG i IP VIDEO NADZORA i ALARMA po najsavremenijim tehnologijama.
Godine 2005. je preregistrovana u drustvo sa ograničenom odgovornošcu (DOO).

Pretežna delatnost trgovina na veliko kancelarijskim mašinama i opremom. Osnivač i direktor preduzeća PC-dil d.o.o. je Darko Jovanović.

Počevši od 2002. godine PC-dil d.o.o. doživljava konstantan i brz razvoj, koji se iz godine u godinu uspešno nastavlja. Jedan od dokaza je i sajam računara i računarske opreme, koji je veoma uspešno organizovala firma PC-dil d.o.o. 2006. godine u Dom-u društvenih organizacija u Kraljevu.

Godine 2007 PC-dil d.o.o. se deli na dva društva:
PC-dil d.o.o. (koje nastavlja da se bavi delom dotadašnjim i sve više današnjim aktivnostima) i SZR PC-dil servis.

Preduzeće PC-DIL danas čini sedam zaposlenih radnika, kontinuiran višegodišnji rast prometa i preko 50.000 zadovoljnih kupaca godišnje. PC-dil d.o.o. je u svojoj tržišnoj orjentaciji razvilo dva pristupa: jedanaka krajnjim, individualnim korisnicima preko maloprodaje, i drugi, realizacija računarskih mreža i informacionih sistema u privrednim organizacijama i državnim ustanovama.

Takode, velikoprodaja je organizovana po sistemu dilerske mreže sa tendencijom stalnog rasta.
Oslonac proizvodnje su komponente visoke pouzdanosti u svetu renomiranih proizvodača, kao i stručna i efikasna usluga po konkurentnim cenama.

Korisnici informaticke opreme i usluga su prepoznali kvalitet i ukazali nam svoje poverenje, tako da se preduzeće PC-dil d.o.o danas može pohvaliti zavidnom listom referenci i velikim brojem zadovoljnih klijenata.